PRIORITERING AV TID

img_0192

Prioritering av tid…
Det som avgjør om du får ting gjort og om du oppnår det du ønsker, eller ikke.

Vil du komme i bedre form så krever det at du setter av tid til å bli nettopp det, i bedre form. Du må velge bort noe for å få noe annet. Du må gjøre noe du ikke har gjort tidligere om du ønsker et annet resultat enn du har fått til nå. Kanskje du må prioritere mer tid til matplanlegging eller matlaging. Kanskje du simpelthen må bevege deg mer på den tiden du normalt sett sitter på rumpa.

img_0193-001

Å endre prioriteringer er sjeldent moro eller behagelig, det skal jeg ikke legge skjul på. Det er da en grunn til at det er flere utrente og misfornøyde enn det er glade og spreke. Jeg sier ikke at du må sette livet ditt på vent og leve for treninga. Jeg sier at du må bestemme deg for å la treningen og sunn mat være en prioritering i livet ditt dersom du ønsker god helse og/eller å se ut på en bestemt måte.

Just a friendly reminder… 😉

10 comments
 1. Hei Julie!
  Ville bare si at jeg syns du er så inspirerende! Det virker som at du har et utrolig godt og fornuftig hode mellom skuldrene, og dine sunne holdninger og tanker skinner så bra igjennom her på bloggen! 🙂
  Og så har jeg et lite spørsmål. Har forstått at du jobber på trimeriet i Vennesla, så lurte på om du kunne fortelle meg hvor mye vektstengene der veier? Er det forskjell på de til benkpress og på de til f.eks. markløft? Og den i Smith?

  1. Takk Silje,det setter jeg veldig pris på å høre ! 😀

   De stengene med rødt på enden veier 15 kg, de med gult på enden veier 20 kg 🙂 Den i smithmaskinen er jeg usikker på vekten på, dessverre 🙂 Vil ikke tro den veier mer enn max 5 kg

 2. Bare litt kritikk fra meg: veldig bra innlegg, men dårlig ordvalg på slutten. Høres ut som du mener at alle som er «utrente»/alle som ikke trener er misfornøyde? Mange som ikke er så glad i trening og har det fint likevel. 🙂 man må ikke prioritere trening for å ha det bra.

  1. beklagelig at du tolket det sånn, det var ikke sånn ment.
   De som ønsker (dette står også flere ganger i innlegget – «de som ønsker») å komme i bedre form og de som ønsker å se bedre ut må prioritere rett, det er budskapet 😉

 3. Jeg tror trente mennesker ( de som prioriterer trening) er gladere enn de som velger dette bort til fordel for andre ting..mange som er uenige i dette, å det er Ofte de som føler seg litt eller mer truffet… sorry, hate to break it to you sis.. just a friendly reminder:)

  1. yes, du forsto hva jeg mente 🙂

 4. Hei du! Vil bare si at jeg er veldig fan av bloggen din, og med vilje velger jeg å ikke lese den så ofte slik at jeg heller kan samle opp og lese mye når jeg først klikker meg inn;). Som for eksempel inatt, da jeg fikk skikkelig hosteanfall halv fire-fikk ikke roet det og tuslet ned i stua imens resten av huset sov. Lagde meg en stor kopp te, og da kunne jeg sitte og kose meg med masse morsomt, nyttig og inspirerende lesestoff(digger videoene dine spesielt):) Det resulterte rett og slett i at jeg sendte deg en mail om ønske om en kostholdsplan (håper du har fått den;))!
  Keep up the good work:D

  1. Så gøy å høre Nina! 😀
   Glad jeg kunne være underholdning for deg 🙂 Jeg har fått mailen og nå har du fått svar også 🙂 Ha en fin dag og takk for oppmuntrende kommentar! 🙂

 5. Supert innlegg som alltid snuppa 🙂 Du har utrolig mange fine innlegg om dagen!

  1. takk vennen ! 😀 :*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *