TRE ENKLE STEG FOR Å NÅ DET DU DRØMMER OM

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Du sitter kanskje der i bølgedalen, tom for alt av treningslyst, motivasjon og gnist. Det eneste du vet er at du ikke trives med å ha det sånn som nå. Det eneste du har lyst til å er kanskje å sitte på sofaen og spise brownies, samtidig som du føler deg uvel i kroppen din og/eller situasjonen du er i, og ønsker en endring.

…Så hvor begynner man da?

1. Først og fremst må du gjøre det klart og tydelig for deg selv hva du ikke ønsker
. Evaluer situasjonen din og still spørsmål til deg selv. F.eks; Ønsker du å føle deg uvel? Ønsker du å måtte kle deg for å skjule kroppen din, istedet for å fremheve den? Ønsker du å konstant føle at du burde gjort ditt og datt, uten å få gjort noe? Nei? Da vet du hva du har å forholde deg til.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2. Nå må du gjøre det helt klart hva som kreves av deg for at du skal ha det slik du ønsker. Har du gått uønsket opp i vekt så må du prøve å finne ut hva som forårsaket det slik at du kan slutte med- eller gjøre om på nettopp det. Eksempler kan være småspising, trøstespising, ukontrollert matinntak, for lite søvn, mindre/for lite aktivitet.
Om du ikke har fått de treningresultatene du ønsker må du se tilbake og evaluere egen innsats. Prøv å se det store bildet for å finne feil og årsaker til at du ikke har lykkes.

3. One day or day one – you decide.
Nå som du vet hva du egentlig vil (ikke nødvendigvis her og nå, men på lang sikt) og du vet hva du må endre på, er det kun èn ting som gjenstår. Å gjøre det. Endre det som skal til. Ikke si «til mandag» eller «etter ferien». Når du vet hva du skal gjøre bør du starte nå. Små, riktige valg vil ta deg nærmere målet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Poenget mitt er nemlig det, at om du ikke er komfortabel med slik du har det i dag, så har du ALT du trenger til å gjøre noe med det. Alle redskapene ligger klare for deg. Men om du er komfortabel og har et avslappet forhold til det, da har du ikke det som trengs for å gjøre en endring. Ser du hva jeg mener? Er du desperat nok for en endring så ser du mulighetene til å ta rette valg og rette opp i det som er skjevt, uavhengig av omstendighetene. Er du desperat nok så vil ingen unnskyldning være god nok.

Evaluèr din egen situasjon, hvordan du føler deg og hvordan du har det. Er du der du vil være? Har du det slik du ønsker? Da finner du fort ut om du er klar for en endring eller om du rett og slett har det for greit til å endre noe. Om sistnevnte stemmer for deg, husk at da har du ingen rett til å klage 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *