UKENS UTFORDRING; PLANLEGG (NOE NYTT?)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

God tirsdag!
Ukens utfordring til dere er å lage lunsjboks til i morgen. Om du av en eller annen grunn skal være hjemme i morgen kan du planlegge hva du skal spise. Gjerne også til flere måltider om du vil.

Jeg lager alltid lunsjbokser med meg på jobb, og de lager jeg på forhånd slik at jeg ikke trenger å bruke noe tid på morgenen. I kjøleskapet har jeg kokt brokkoli, stekte/kokte poteter og stekt fisk/kjøtt og utifra det danderer jeg nye bokser hele tiden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Denne uken har jeg eksperimentert litt og prøvd med kiwi som en av karbkildene mine. Sammen med storfekjøtt, potet, tomat og avocado var det ikke så verst! Det er godt med noe søtt sammen med det salte. Mango er noe som passer med det meste. Det samme med eple. Ikke vær redd for å prøve kombinasjoner som kanskje ikke er helt normale. Det kan ende opp med å smake fortreffelig 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En favoritt hos meg er laks, mango, eple og koriander. Eller torsk, kokt potet, avocoado og jordbær. Ulogiske blandinger med utrolig god smak.

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag med en svett selfie! ;D

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

2 comments
  1. Hvor lenge holder kokt/stekt fisk og kylling seg i bokser i kjøleskapet?

    1. har ikke noe fasitsvar på dette, men jeg har det tilberedt i boks i ca 3 dager og det har gått veldig greit de tre siste årene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *