DET KOMMER AN PÅ, DET!

Kundene mine spør ofte hva slags øvelser som er best for det og det, og svaret mitt er alltid like kjedelig;

«Det kommer an på»

Også spør de gjerne, «hvor lang tid vil det ta før jeg oppnår det og det?»
og jeg svarer enda kjedeligere;

«Ja, hvor lang er en tråd?»
– det kommer nemlig an på… 🙂

IMG_2433

Er det en ting jeg har lært etter snart 7 år som PT så er det at det kommer alltid an på. Uansett hva du spør om, så kommer det ALLTID an på. Det er fordi vi mennesker er forskjellige. Det vil aldri forandre seg. Hva man får ut av en øvelse kommer an på innsats, teknikk, utgangspunkt, utførelse, kontinuitet, genetikk også videre også videre. Hva man burde spise og hvor mye kommer an på aktivitetsnivå, vekt, hva man liker, hva man tåler, hva man vil oppnå også videre også videre. Det går ikke an å si at èn øvelse er best eller at èn matvare MÅ spises. Det finnes ikke èn fasit!

IMG_2424

Om du kommer over noen som forteller deg at du MÅ ha den og den øvelsen eller spise det og det for oppnå noe, lukk dine egne ører og stikk to tannpirkere mellom øyelokka på dem så de får et større perspektiv. Det er bare èn av mange titusen løsninger. Det finnes så mange veier til Rom som det finnes mennesker. Har du bare ett bein? Ja vel, vi finner en alternativ vei til mål. Har du ikke kjøleskap? Nei vel, da må vi tenke utenfor (kjøle)boksen (mehehe). Hater du knebøy? Null problem, det finnes flere øvelser. Skjønner du hva jeg mener? Det finnes ALLTID flere veier til Rom enn èn!

Så hva er best, da?
Det kommer an på… 😉 

1 comment
  1. Kult !Dette gav meg noe å tenke på, …det kommer an på rett og slett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *