JEG REISER | ALENE

IMG_4356

I dag reiser jeg til Malaga for å være der i to uker. Alene.

«Alene???» spør folk.
Det stemmer. Mutters alene.
Jeg har tenkt på det de siste seks gangene jeg har vært på tur, at en dag skal jeg reise på ferie helt alene. Øve på å slappe av og koble ut. Det har ikke blitt noe før nå, fordi tanken har skremt meg. Og den er skummel enda.

«Hadde du sagt ifra kunne jeg blitt med!»
Nei, du kunne ikke det. Og det er en grunn til at jeg har holdt det for meg selv for de aller fleste. Dette er min ferie som jeg har valgt å ha for meg selv helt fullstendig frivillig.

Jeg trenger å restarte systemet mitt og jeg trenger å klare og være alene.

IMG_4311

Det er så enkelt for meg å si ja til alt og alle. Så enkelt at det ender opp med å bli stress. En uvane jeg egentlig var på god vei med å legge fra meg før nyttår. De siste månedene har det liksom ballet på seg igjen. Eller, jeg har latt det balle på seg. Det blir fort en vane å si ja til alt fordi jeg gjør sport i forsøket på å gjøre alle fornøyde og rekke over mest mulig. Om jeg må si nei får jeg dårlig samvittighet. En ond spiral jeg ikke ønsker å virre meg selv inn i. Jeg ønsker ikke å være den jenta som lever for å prestere konstant. Jeg må lære meg å prioritere mer av konseptet med å leve, ikke bare eksistere og prestere i en evig runddans.

IMG_9660

Så får vi se da, hvordan det er å være på ferie med meg selv. Hvor festlig er jeg når det ikke er noen der jeg kan prate hull i hodet på? Le av og med? Utveksle tanker om alle slags banale ting og hendelser med? Hvordan går det når jeg ikke har noen der til å passe på at jeg husker myggspray eller nøkkelen til rommet? Hvor godt kan jeg egentlig trives, uten noe form for forpliktelse eller ting som må gjøres? Hvor godt kan jeg trives, helt alene….?

Vi får se… 🙂

6 comments
  1. Det hørtes innmari deilig ut! Så tøff du er! God ferie og kos deg! 😀

  2. hei! vet du om det gymmet du bruker å trene på i GC ligger i gåavstand fra Playa del Cura? ser på google maps at det er 4,2km, men lurer på om det er gangvei bort dit? har sett at du har brukt å gå på noen fine veier 🙂

  3. Godt å høre det er fler som meg! Hadde LETT gjort det samme, og er sikker på at du kommer til å få den mest avslappende ferien du noen gang har hatt. Nyyt, og lad opp batteriene, det fortjener du!

  4. God ferie , Julie

  5. Det der høres helt fantastisk ut!! Kos deg masse!
    Jeg må jo si jeg krysser fingrene for noen innlegg på bloggen din mens du er på ferie også jeg da.. 😉

  6. Høres veldig fornuftig ut! Tøft av deg , nyt alenetid og ha en kjempefin tur!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *