FERIE UPDATE

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hola!
Her ser dere utsikten jeg våkner til hver morgen. I tillegg får jeg frisk luft og lukten av friske blomster, appelsin og en fantastisk luftrens de bruker på rommene her. Gjett om jeg skal finne ut av hva slags type det er, å ta med meg hjem!

Jeg kom hit på søndag natt, og siden da har jeg sikkert sovet mer enn de siste tre ukene. Jeg sover og sover og sover og sover. Endelig får jeg tatt igjen mye tapt. Og det føles fantastisk godt. Jeg slapper veldig av her og det eneste jeg har som obligatorisk gjøremål er å stille opp på spanskkurset jeg er med på, og å svare på mail en gang om dagen. Utover det sitter jeg på balkongen å kikker i lufta (begynner å få dreisen på det nå) eller ligger i senga å halvsover (noe nytt jeg har begynt å like).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I går prøvde jeg meg på en liten sightseeing i byen, noe som endte med at jeg gikk meg skikkelig vill og slo ny skrittrekord på health appen på mobilen. 17 000 skritt fikk jeg da, siden jeg måtte innom alle krinker og kroker for å spørre om veien og kun en fjerdedel av de jeg spurte kunne engelsk. Enda en grunn til å lære seg spansk!

På villturen min fant jeg et stort supermarked med masse ferskvarer og et lite gym. Det frister ikke å trene enda, så jeg venter til jeg har fått sovet ut og kroppen skriker etter aktivitet, noe jeg vet den kommer til å gjøre. Jeg må bare hvile litt til.

17439470_10212712801713552_707128886_n 17410404_10212712796593424_317725724_n

I går spiste jeg stort sett bare jordbær og epler (jeg blir litt små-apatisk når jeg kommer på nye steder), så i dag fikk jeg handlet litt ordentlig. Middagen ble dog veldig enkel siden det fristet mer å ta en siesta etter språkkurset. To bokser tunfisk, en halv boks oliven og en halv avocado med krydder og ketshup. Overraskende godt.

Håper alle har det bra hjemme!
Hasta luego 😉

1 comment
  1. Så fantastisk å se at du får hvilt deg!! Velfortjent!! Kos deg masse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *