NOE Å TENKE PÅ NÅR MÅLET ER REDUSERT FETT% #2

HER kan du lese del 1 av denne serien 🙂

✔ Du må belage deg på at planlegging er en sentral del av reisen mot mål.
Uten planlegging blir det fort kort vei til raske og mindre smarte løsninger. Når du vet du har travle dager, planlegg maten på forhånd.

✔Lær deg å velge smart i uforutsette situasjoner.
Det vil oppstå ting som gjør at du må velge smart, selv om du har planlagt dagen din. Kanskje du glemmer matpakker, kanskje du blir lengre vekke enn du hadde trodd. Kanskje noen inviterer deg på restaurant. Da må du lære deg å tenke smart. Det kan ikke være slik at hele kostholdet ditt kræsjer dersom det skjer noe uventet. Du har alltid muligheten til å ta det smarteste valget, selv om valgalternativene dine ikke er av de sunneste.

IMG_4354

✔ Om du skeier ut – velg smart.
Nyt det du skeier ut med og ikke la det gå over stokk og stein. En burger gjør ikke allverdens av utslag, men en burger og et halvt kjøleskap vil påvirke totalinntaket ditt betraktelig. Et lite «sidesprang» i kostholdet er helt innafor og ok i blant, bare ikke la det flyte ut i et kalas av en foodbinge.

✔ IKKE KLAG!
Klaging skaper negativ energi i hodet ditt og også negative følelser rundt målet ditt og reisen dit. Når du har valgt å jobbe mot et mål så har du selv ansvaret for å skape positivitet rundt det. Ingen tvinger deg til å oppnå noe, så retten til å klage eier du rett og slett ikke. Utfordringer og tunge dager vil komme, men vit at det er en naturlig del av det å nå et mål. Hadde det vært en dans på roser hadde alle rundt deg vært i mål og vært strålende fornøyde – tenk litt på det.

2 comments
  1. Hva tenker du om ‘as long as it fits my macros’? Kan jeg spise «alt» så lenge en holder seg innenfor? Selvfølgelig gir jo sunn mat mer energi og mer vitaminer, men tenker litt typisk sånn skiver med ost, mye pasta osv f. Eks 🙂

    1. Hei!
      jeg skrev et innlegg om det for en stund siden, du kan lese det her; http://julierafoss.com/?s=if+it+fits+my+macros
      Håper det ga et ok svar! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *