ER DU DEMOTIVERT? LES HER!

– Sliter du med å slepe deg selv ut av sofaen og ut på trening?
– Snikkjører du rett forbi gymmet når du egentlig skulle trent etter jobb?
– Drar du fra gymmet etter en halvhjertet utført økt, mer sur enn glad?
– Bruker du lengre tid på å psyke deg opp til en økt, enn du bruker å utføre den?

Da har jeg tre ting jeg vil si til deg!

IMG_2356

 1. TENK MINDRE
Jeg vet det er vanskelig, men ofte er dette nøkkelen for å få motivasjonen tilbake. Ikke tenk på hva du burde løftet, hva du løftet før eller hva du av en eller annen grunn føler du burde prestert. Disse tankene ødelegger for deg når du allerede sliter med å utføre det du skal. Prøv å tenk at økta i dag er den som gjelder, ikke økta i fjor på samme tid eller de som kommer.

 2. UTFØR TO SETT PÅ TRE ØVELSER OG GÅ HJEM
Uansett hvor trang du er i viljen så er dette helt overkommelig. Om det så bare er tåhev, sidehev og situps. Du har hvertfall gjort noe, og det gjør noe med oss. Om ikke alltid, så kan dette ofte også føre til at du faktisk gjør mer enn de seks settene fordi du plutselig får lyst. Om ikke det skjer, nei vel, så har du hvertfall gjort noe som er bedre enn å ligge på sofaen.

IMG_2336

 3. KUTT NED PÅ MENGDEN ELLER GJØR NOE HELT NYTT
Drittlei av å løfte tungt? Ha kortere økter eller gjør noe annet – ta deg en løpetur. Drittlei av å løpe? Kort ned distansene dine eller prøv crossfit. Dittlei av crossfit? Bytt en av øktene ut med tradisjonell styrketrening eller prøv yoga. (Dette er bare eksempler. Du kan selvsagt bytte i hva enn du vil). Bevegelse er til syvende og sist det aller, aller viktigste for helsa vår.

Og husk… motivasjon vil være en evig variabel. Den vil være på topp, den vil være på bunn. Uansett hva du gjør så anbefaler jeg deg ikke å sette deg til i sofaen. Vi er skapt for bevegelse 🙂

IMG_2377

2 comments
  1. Likte dette innlegget!
    Dager, uker, perioder er varierende.
    De dagene det virkelig er vanskelig å komme seg på trening, skal jeg heller planlegge en kort økt og ta det derfra.
    Du er flink!

    1. jepp, så sant! 😀
      Takk for det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *