SKO TIL TRENING

20120630_101848Jeg fikk spørsmål om treningssko, og her har jeg to klare favoritter.
Til styrketrening
foretrekker jeg «jordnære sko» som jeg kaller det. Sko uten noe form for hæl eller demping. Flate sko som er stødige og gir naturlig kontakt med bakken.

De mørkeblå på bildet under, Inov8  og fivefingers (bildet over) er uten tvil best til det bruket. Jeg bruker også fivefingers til sprinttrening på bane og på mølle for å løpe best forfot og dermed løpe fortere. Jeg har god kne og fothelse og kan derfor bruke flate sko til løping på hardt underlag. Fivefingers føles ikke ubehagelig på foten selv om man har tærne inni disse rommene, det føles egentlig mer som en sokk. Vi er tross alt skapt uten sko, så det er liten tvil om at dette er mest naturlig 🙂

♥ En annen ting jeg elsker med begge disse skoene; de får føttene til å se mindre ut, noe jeg virkelig har bitt meg merke i med mine str.39 bein 😉

Pene sko som typiske joggesko med demping både forn og bak er best til pynt og eventuelt til gåturer og fritid. For styrketrening er overnevnte best, uten tvil.

271854-1-1376320702753

Innlegget inneholder sponsorlinker

2 comments
  1. Jeg forstår ikke folk som bruker joggesko til knebøy f.eks. Prøvde selv forrige uke, (uten vekt på stanga), å det er helt jævli. Svaier og vagger, og man har generelt ikke noe balanse.
    Selv bruker jeg en type brytesko, er så vidt såler på de, og de er helt flate, og helt knall!:)

    1. Jepp, det beste er stabile sko med god «bakkekontakt» : )Enig der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *