TRAPPESETT – NÅR DU HAR LITE TID MEN IKKE VIL DROPPE STYRKETRENINGEN!

IMG_0447

Her en morgen før jobb fikk jeg virkelig ånden over meg. Jeg hadde god tid men ønsket å rekke en gåtur i sola før dagens første pt-time, i tillegg til at jeg skulle trene overkropp. Løsningen ble derfor trappesett!

Du sparer godt med tid i tillegg til at du virkelig får kjørt deg ut og brukt musklene. Det det går ut på er å starte med en vekt du klarer 12-15 ganger og utføre det. Så venter du 15-20 sekund før du øker vekten til en du klarer 8-10 reps med og utfører det. Etter nye 15-20 sek pause øker du vekten ytterligere og tar så mange du klarer. Her er to eksempler fra min økt, slik at du ser hva jeg mener;

IMG_0436

Skulderpress med manualer
15 kg – 12 reps
17,5 kg – 9 reps
20 kg – 6 reps

Sidehev med manualer
5 kg – 15 reps
6 kg – 12 reps
7,5 kg – 10 reps

Jeg gjorde det samme med facepulls, chins og tricepsextension. Økta var utført på ca 40 min alt i alt. Da hadde jeg også med lette oppvarmingssett. Det sier jeg meg godt fornøyd med! Denne metoden blir motsatt av droppsett og er en genial måte å få trent bra på kort tid. Prøv da vel 😉 GOD FREDAG ! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *