GREVINNEHENG, BH-FETT, RYGGVALK, KARBORING, HÅNDTAK OG MUFFINTOP

Armpit-Fat

Ok folkens – dette må vi snakke om. Og vi må snakke om det NÅ.

Gjør du spesifikke øvelser fordi du tror det brenner fett rundt den muskelen du bruker? Spiser du akkurat som du har gjort alltid? Tar du femti repetisjoner og ingen vekter i tro om at du får lange, slanke muskler? Beklager, men da må jeg skuffe deg. Så enkelt er det rett og slett ikke og det finnes metoder som er hundre ganger mer effektive.

fat-thigjh

Først og fremst: ØVELSER I SEG SELV KAN IKKE BRENNE FETT.
Det er ikke fysisk mulig å punktforbrenne fett. Om du noen gang har følt at noe du har gjort har gitt deg mindre lår eller tynnere armer så er det fordi kroppen din har droppet fett der, akkurat som at den kunne «valgt» å droppet en helt annet sted på kroppen. Hva du trener påvirker ikke kroppen din sin mening om hvor fettet slipper først.
Du kan ta hundre sett med flyes for å brenne armhulefett, men det kan like godt være fett på leggene dine som dropper som resultat av energiunderskuddet du skaper ved et fornuftig matinntak og tilstrekkelig med aktivitet!

maxresdefault (1)

DET FINNES INGEN QUICKFIX
Om du svetter i ti minutter foran en yotubevideo og sitter på rumpa resten av dagen så har du mest sannsynlig ikke gjort nok til at du vil merke noe som helst forskjell på lovehandles og muffintop eller hva enn du vil ha bort. Du må skape et kaloriunderskudd ved hjelp av et godt kosthold med et modifisert underskudd av kalorier og tilstrekkelig bevegelse gjennom dagen. 10 min er ikke nok for å utrette noe særlig, det krever en helhetlig innsats. (Ti minutter er dog mye bedre enn null minutter…)

maxresdefault

«LANGE, SLANKE MUSKLER» OG FETT SOM BLIR STRAMT?
Du kan ikke manipulere lengden på muskelen din, den er som den er rent genetisk. Du kan manipulere volumet av den, men ikke lengden. Hvor slank du ser ut avhenger ikke av muskelmassen, men av fettet du har rundt musklene. Fett brennes mest effektivt med et sunt kosthold hvor du er i kaloriunderskudd kombinert med tung styrketrening og nok bevegelse generelt gjennom dagen. Ved å trene tung styrke bevarer du muskelmassen, noe som vil bidra til at du blir strammere når fettprosenten reduseres. Om du mister muskelmasse (noe du vil gjøre dersom du trener alt for lett over lengre tid) så vil du ikke bli strammere, bare mindre, når fettet reduseres.

images

Dette ble kanskje litt heftig stoff på en fredag, men jeg håper dere skjønner hva jeg mener!

Drit i flyes for å stramme opp puppefettet (eller hva det nå kalles)! Gi bånn gnu på trening med øvelser som utfordrer flere muskler av gangen, som får opp pulsen og virkelig setter kroppen på prøve. Løft tungt og spis bra, beveg deg! Ikke sløs tid på femti reps med flyes og arm-veiving opp og ned i hue’ og rævva for å brenne bort fett. Livet er for kort til å gjøre ting som ikke gir deg verken det ene eller det andre 😉

GOD FREDAG! 😉

3 comments
  1. Bra innlegg!

  2. Ingen ting er fort eller enkelt gjort,man må trene alle muskelgrupper,øke vekten og variere øvelseneFor og ikke snakke om mat!Det utgjør en hel del av treningen!Men Rin tar tid,så msn må være tålmodig og ha vilje til å gi jernet

    1. SÅ SANT! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *