MEAT FREE MONDAY #3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg fant noe utrolig spennende på Kiwi her om dagen. Erstatning for kylling og biff – med nesten helt likt innhold! Dette er laget av soyaprotein og har derfor så godt som helt likt makroinnhold som kjøtt. De to typene jeg fant var en kyllingerstatning og en bifferstatning. Jeg er usikker på om det finnes flere typer forløbig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Smaken…? Tja. Det smaker ikke kjøtt, men heller ikke typisk vegetarerstatning.Jeg vil si det er nokså nøytral smak som fint kan krydres og gjøres til som man selv ønsker. Jeg krydret dette «kyllingkjøttet» med natvigskrydder og hadde det sammen med asiatisk wokblanding. Det smakte helt fortreffelig og det var veldig mettende 🙂 Anbefales en test!

Jeg kommer ikke til å slutte med kjøtt noen gang, men det er likevel gøy å prøve kjøttfrie alternativer iblant. Ikke bare for å spare dyrene men også for å kunne anbefale ting til mine vegetarianer- og veganerkunder 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

4 comments
    1. Jeg har ikke satt meg veldig mye inn i produksjonen av soyaprodukter, alt jeg vet er at det om ikke annet er dyrevennlig for dem som bryr seg om det.
      Et alternativ som faktisk har høyt proteininnhold i motsetning til det meste av vegetarprodukter jeg har sett.

  1. om soyaprodukter er «forsvarlig» og «etisk riktig» eller ikke kommer helt ann på hvor de er dyrket og importert fra, noe som varierer veldig! ellers vil jeg bare si TUSEN TAKK for at du tenker på fremtidige kunder ift at du prøver nye produkter. Jeg er selv veganer og har bestilt treningsprogram fra deg og andre pt-er før, men har aldri «turt» å spørre om matplan ettersom jeg har vært redd for å få krasse reaksjoner eller bli fortalt at jeg «må» spise kjøtt o.l. Nå har jeg oppnådd ønsket form, og av og til trener jeg igjennom programmet jeg fikk av deg en gang i tiden og digger det fremdeles!

    1. skjønner hva du mener Lisa! Jeg vet selv hva jeg anbefaler, men jeg har full respekt for kunder som ønsker et vegetarisk- eller vegansk kosthold. Jeg hjelper alle etter beste evne uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *