TO (UVANTE) TRENINGSMÅL FOR UKA – BLI MED MEG!

God tirsdag!
Uken er i gang og det er meldt strålende vær her på sørlandet – noe jeg tenkte å utnytte meg av. Kanskje du kan bli inspirert av planen min? Her er mine mål for uken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

1. Jeg har en sykkelsti som er en lang bakke på ca 1 km i nærheten av jobben min. Denne er perfekt til både bakkeløp og intervaller. I forrige uke prøvde jeg å løpe opp hele uten stopp og fikk det til på 6 minutter blank. Ett av målene for uken er derfor å løpe på nytt men litt raskere enn sist.

2. To morgenturer.
Ikke for å brenne fett eller trimme bort noe som helst, men for å utnytte finværet og trene på en annen måte enn jeg normalt sett gjør. Det er godt for kroppen med bevegelse i alle former, og siden jeg nå om dagen våkner tidligere på grunn av sol og varme kan jeg like godt utnytte morgentimene med en deilig labbetur.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er du med meg?  😉
I tillegg håper jeg på å få 3-4 solide styrkeøkter med bra fokus og godt trykk i kroppen. Å trene seks dager i uka er ikke nødvendig for å oppnå gode resultater. Å trene med overskudd er noe kroppen din (og hodet!) setter mer pris på enn du tror.

Ha en fortsatt fin tirsdag! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *