MORO I SIKTE !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag!
Håper dere har hatt en fin pinse. Jeg glemte at det var helligdag og booket pt-timer som normalt i går, noe som er ekstremt typisk meg. Likevel sitter jeg med mandagsfølelse i dag, haha. Det merkes at hodet går mer og mer inn i sommermodus! Planlegging og rutiner faller liksom litt ut så fort sola titter frem og det skjer mer ting her og der. Førstkommende helg er det jo Shape up weekend også, noe jeg har gledet meg til helt siden i fjor. Det blir så moro! Arbeidsuken blir derfor litt amputert. Jeg skal reise bort til Helene på torsdag slik at vi kan kjøre til Geilo sammen på fredag. Det blir veldig moro med ny treningsinspirasjon og impulser!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har meldt oss på mye forskjellige timer, noen sammen og noen hver for oss. Jeg skal på vektvest time, styrkesirkel, tabata, cardiosirkel, yin yoga og bodyart. Godt og blanda! Jeg savnet svømming som var på timeplanen i fjor, men det skal likevel bli veldig moro. Bassenget skal vi alltids få oss en tur i uansett i løpet av helgen.

Noen arbeidsdager til, så styrer jeg nesa mot Fredrikstad – første stopp før en kjempe artig helg! 😀 Skal DU på shape up weekend?

13405426_10154094513826830_997790896_o

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *