MORO -ENDA NÆRMERE- SIKTE !

Etter 4 timer i bil er jeg endelig plassert i Fredrikstad hos Helene! Vi er superklare for Shape up helgen og gleder oss til å få ledd og svetta sammen. I morgen styrer vi nesa mot Geilo og Vestlia Resort – et fantastisk hotell forøvrig. Jeg starter helga med vektvesttrening, noe jeg tror blir veldig moro. Det er også noe jeg aldri har prøvd før! Det samme med yin yoga som vi skal på på lørdag.

thumbnail_rafossogdrage

«Abilica Yin Yoga er en dyp strekk yogapraksis hvor man langsomt går inn i ulike posisjoner, ofte sittende og liggende. Man blir der i 3-5 minutter.  Fokus på pust, pulsen senker seg og vi går inn i en meditativ tilstand. Nervesystemet roes ned. Muskler, bindevev, sener og ledd strekkes og blodsirkulasjonen øker dermed til de ulike cellene kroppen» står det i informasjonen. Det høres ut som en litt anderledes type yoga enn jeg er vant med. Veldig spennende å prøve nye ting!

girls

På søndag skal vi på en time som heter Bodyart. Funksjonell bevegelsestrening, som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Intens og målrettet, passiv og dynamisk og nydelig avspenning til slutt.  Årh, som vi gleder oss!
Følg Helene på snap i helgen, så får du med deg litt av moroa;  helenedrage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *