EN HELG MED SVETTE FRA ENDE TIL ANNEN!

thumbnail_P6110304
FOR EN HELG!!!

Hvor skal jeg begynne?
Min start på helga var trening med vektvest. Med 10 kg ekstra på kroppen skulle vi gjøre forskjellige styrke- og kondisjonsøvelser, både med partner, med strikk og uten noen ting annet enn vår egen kropp. Det var utrolig mye tyngre enn forventet! Men så GØY! Bare det å ta plankevarianter og pushups ble brått mye tyngre. Svetten rant og jeg fikk en brå start på treningshelga for å si det mildt. Men – det var utrolig moro.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Neste på planen rett etter vektvesttimen var Strength circle. Styrkeøvelser i sirkel, ti poster vi jobbet på i 45 sek på hver. Det var øvelser som overhead squat med kettlebell, pushups, battle rope, gående utfall i grus og hoppende utfall for å nevne noe. Her rant svetten nok en gang. Vi ble delt inn i lag, noe som var veldig moro. Stemningen stiger fort når man sliter sammen! 😀 Etter to timer trening fikk vi sjekket inn og det viste seg at vi fikk en gigantisk suite med stue, to soverom og stort bad med boblebad istedet for vanlig rom. GLEDE!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På fredag kveld etter at en nyyydelig middagsbuffet var slukt, havna jeg og Helene på sofaen i suiten vår med dyna og Ullared på TV. Når klokka ble ti klarte vi ikke holde øynene oppe lenger, så da tok vi kvelden. Bakdelen med suite er at man må GÅ å legge seg, istedet for å bare sovne der man ligger, haha.  (Er man litt bortskjemt når man klager på det faktum at man må fysisk gå å legge seg? haha)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Min middag – god blanding av alle favoritter! :’D

Lørdag morgen startet veldig behagelig etter hele ni timers søvn og en god frokost. Vestlia resort er veldig gode på mat, det skal de virkelig ha. Første time var tabata. To og to øvelser på hver stasjon, tyve sek på hver øvelse og ti sek pause ganger fire. Etter fire runder på de to gikk man videre på neste stasjon med to nye øvelser. Her hadde vi øvelser som hip thrust, utfall, pushups, skulderpress med strikk, mountain climber, ormen og forskjellige mageøvelser for å nevne noe. Fordelen med tabata er at alt går så fort at du ikke rekker å tenke noe særlig. Veksling og jobbing går såpass fort. Her fikk vi virkelig kjørt oss. Svetten RANT!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Etter tabata slang vi oss spontant med på vannaerobic med herlige Sølve. Vi havnet litt for langt bak i bassenget og slet derfor med fotfestet, men varm ble jeg uansett. Noen dl klorvann fikk jeg også inhalert når latterkulene kom på løpende bånd 😀 Siste time på lørdag var fellesøkt med dansing (meheh…) før vi fikk noen timer avslapping før middag på kvelden. Middagen var en deilig treretters med ørret til forrett, kalv til hovedrett og noe mangosorbet greier til dessert. Jeg har inngått avtale om 90 dager uten sukker, så det ble ikke noe dessert på meg, haha. Dårlig timing på en slik avtale kan du si, med det sinnssyke utvalget av kaker som ble servert generelt på hotellets måltider! Men men. Jeg storkoste meg uansett og vi nøt kvelden med god mat og dansing helt til DJ’en kobla ut strømmen 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Søndag morgen startet rolig med nok en god frokost. Vi fikk pakket og lagt alt i bilen før vi avslutta treningshelga med Bodyart – en time med blanding av yoga og pilates. Nok en gang silte svetten som bare det. Muligens på grunn av gårsdagens vininntak, men anstrengende var det så absolutt også. En veldig anderledes og spesiell time som jeg likte veldig godt. En super avslutning på en fantastisk helg! Vi kommer garantert igjen neste år 😀 PS: Videoblogg kommer! 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *