«NÅ SKAL JEG VÆRE SUPERSPREK RESTEN AV ÅRET!!» – JEG HAR ET BEDRE FORSLAG

«Årh, nå må jeg bare trene og spise sunt i tre måneder, så kommer jeg til å bli fornøyd»
«Nå skal jeg være supersprek resten av året!»

…Har du tenkt noe lignende ?
Da kan jeg si deg noe som forhåpentligvis får deg til å slappe litt av – og kanskje også øker sjansen for at du klarer nettopp det du har ønske om!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Konsentrer deg om I DAG. Dra på trening I DAG. Spis bra I DAG.
Det er kun i dag du får gjort noe med. Tenker vi for langt frem kan det fort være demotiverende og slitsomt. For de aller fleste av oss er alt annet enn i dag for mye å kontrollere, noe som er helt menneskelig.

En sunn livsstil handler om de små gode valgene som tas på nytt og på nytt. Ikke tenk så mye på ukene frem, tenk på hva du kan gjøre nettopp i dag for å komme nærmere målet ditt og ønskene dine. Det hjelper ikke å tenke langsiktig om du mister motet etter to dager fordi du kun ser alle dagene som er igjen av veien mot mål. Legg inn innsats i dag! Ikke tenk på i morgen- Det kan du gjøre—- i morgen 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

GOD FREDAG!

4 comments
  1. Veldi bra råd. Det er jo i dag vi lever,morgendagen har vi ikke engang fått noe garanti for at vi lever.

  2. Jeg trengte denne her i dag! Blir fort slitsomt å fokusere på for mange dager av gangen. I dag er jeg glad for at jeg droppa McDonald’s til fordel for frukt og grønt butikken.❤️

  3. Hvor er tightsen din fra? :))

    1. en billig liten sjappe på Gran canaria 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *