OM DU UNNGÅR Å VÆRE ALENE, HAR DU TENKT PÅ HVORFOR…?

Er du ukomfortabel med å være alene?
Føler du deg uvel i ditt eget selskap?
Har du noen gang tenkt på hvorfor…?

Disse spørsmålene stilte jeg i en instagrampost for tre uker siden. Fokuset mitt var å få deg til å tenke på hvorfor du ikke trives i ditt eget selskap, og om du gjør det, hvorfor du ikke prioriterer det. Er det ting du ikke ønsker å forholde deg til?

Skjermbilde

Når vi er alene har vi ro til å samle tanker. Evaluere følelser og opplevelser. Tenke løsninger og forslag til endring. Vi har alle ting som ikke går på skinner og ofte utsetter vi problemene ved å ikke forholde oss til dem. Vi bare flyter videre uten å ta tak i ting å få dem ut av verden. Det er mye enklere å ikke møte konflikter ansikt til ansikt når vi er blant venner å kjente, enn når vi er alene.

Uansett hva slags situasjon eller problem vi møter, så finnes det alltid en løsning. Enten om det er fortvilelse eller vonde følelser rundt trening og mat, konflikter med venner, mistrivsel på jobb også videre. Det er ting som krever at vi gjør aktive handlinger og konkrete valg for at det skal bli en endring. Å flyte forbi uten å ta tak vil ikke gjøre det bedre.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om du kvier deg for å være alene nå, så anbefaler jeg å være akkurat det. 
Ta tak i det du vet plager deg, bevisst eller underbevisst. 

Finn roen i den du er. Samle tankene dine. Klarèr hodet. Kan du gjøre noe anderledes? Kan du tilgi noen eller be om tilgivelse? Kan du gi litt mer kjærlighet? Prøve noe nytt? Gi noen en hjelpende hånd? La noe eller noen gå…?

 

God onsdag og lykke til 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *