MINDRE PUPPER AV TRENING ?

Jeg svarte på noen spørsmål angående trening og pupper for noen uker siden, for KK.no/helse. Her kan dere lese hva jeg svarte 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Trening er bra for det meste og sammen med et sunt kosthold kan det nok sies å være en av de viktigste reseptfrie medisinene som finnes. Selv om de fleste av oss nok trener for bedre helse, er det liten tvil om at mange også tenker litt på utseende. Mange opplever at puppene reduseres i størrelse når de begynner å trene.

– Å slutte å trene er sjeldent en løsning, men noen er likevel litt bekymret for de to attributtene som en gang i tiden sto rett opp ut fra brystkassa, ifølge personlig trener Julie Rafoss. Egentlig er det veldig enkelt – mister du fettmasse så vil brystene reduseres i størrelse, akkurat som at resten av kroppen blir mindre når fettmassen reduseres, sier Rafoss.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Du kan trene dem litt strammere

Men kan du gjøre dem større? Igjen – de består av fett – så for at puppene skal bli større, må fettmassen opp. Hvordan fettet fordeles på kroppen varierer så hverken vektoppgang eller vektnedgang kan garantere store eller små pupper, men den eneste måten å faktisk få større pupper er altså å gå opp i vekt. Trening kan med andre ord ikke hjelpe deg med det.

Du kan absolutt oppnå større brystmuskler, men det er fettvevet som utgjør mesteparten av volumet på et kvinnebryst med mindre man er rippet for kroppsfett.

Mitt beste tips for større bryster er derfor (kanskje litt irriterende for noen) å finne en type bh som du trives i og som fremhever det beste med deg! Et annet viktig tips er å være rak i ryggen. Skuldrene bakover og brystet frem! 😉 GOD LØRDAG <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *