HVERDAGEN KALLER !

Hverdagen kaller!
August betyr automatisk mere jobb og en mer hektisk hverdag. Feriemodus må sakte men sikkert gjøres om til jobbmodus. Nå er det på tide å være på hugget igjen! Det føles ut som en nokså brå overgang når jeg i sommer har hatt to til tre fulle arbeidsdager i uken og fri utover det. Men heldigvis elsker jeg både jobben min og rutinene mine. Det føles godt å ha noe som forventes av en, selv om ferie er digg det også. Alt til sin tid!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jiu jitsu treningen er i gang igjen også, hver tirsdag og torsdag. Den første treninga etter ferien var jaggu tung! Jeg må innrømme at kondisen er ikke akkurat den som har fått blomstret mest i sommer. Forhåpentligvis er jeg raskt back on track 😀 Det går vel nokså automatisk når det blir mindre slaraffenliv, sene kvelder og late sommerdager.

Treningsrutinene begynner sakte men sikkert også å ta seg opp. Høsten er fin på sin måte. Da forventes liksom alt å falle litt på plass og inn i hverdagen. Jeg tror jeg skal sette meg noen mål for høsten, så har jeg noe konkret å jobbe mot! Hva med deg?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

God torsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *