BRUD MED NYE REKORDER!

Da småbarnsmoren Linn Elisabeth startet hos meg med pt-timer, program og kostplan i starten av mars, hadde hun et kne hun helst ikke måtte bøye for mye på grunn av en betennelse. Hun var likevel kjempe klar for å få resultater. Da spesielt fordi hun hadde et bryllup foran seg og ikke et hvilket som helst bryllup.  – Sitt eget!

Tidligere hadde hun drevet med crossfit men var klar for å prøve noe nytt. Hun har en hektisk hverdag som drifter av et ridesenter i tillegg til en liten gutt som holder henne sysselsatt. Med andre ord – denne dama lar seg ikke hindre av omstendighetene!

20979596_10214299019848014_1301541822_n

Alltid blid og fornøyd og med stort pågangsmot stilte hun opp på hver time. Fulgte planen sin og trente i tillegg på egenhånd. En super innsats som jeg virkelig legger merke til og beundrer. Slikt blir det resultater av! Jeg tror man kommer langt med en positiv innstilling 🙂 Etterhvert som kneet ble bedre begynte vi å innføre knebøy og andre beinøvelser. Hun satte seg mål om å nå 100 kg i markløft og 57,5 kg i knebøy før bryllupet 19 august. Begge deler er mer enn hun har løftet tidligere, også før kneskaden.

Centimeterne minsket og minsket mens styrken økte og økte for hver uke. En perfekt fremgang! Denne uken testet vi knebøy og markløft igjen og resultatet ble MEGET bra.

theodore-roosevelt-quote

Hun startet med stanga (20 kg) i knebøy og vi brukte tid på å få dybden ned  på under 90 grader. Deretter økte hun uke på uke. Da vi testet på mandag endte hun opp på 65 kg! I markløft hadde hun tidligere hatt reps med 70 g på crossfittreningen. Vi testet på torsdag og hun ente opp med 105 kg. Med andre ord gikk testene over all forventning og vi var begge strålende fornøyd 😀

Linn Elisabeth måtte altså sy inn brudekjolen og fikk i tillegg to nye personlige rekorder. I dag giftet hun seg! La deg inspirere av denne flotte og flittige dama, det gjør hvertfall jeg! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *