GJØR DET _DU_ TRIVES MED!

Burde jeg spise lavkarbo?
Burde jeg trene fem dager i uka?
Trene helkroppsøkter eller splitt?
Burde jeg drikke alger?
…Kutte sukker?
…Trene crossfit?
…Gå morgentur?
…Droppe brød?

Kjære venn 🙂
DU er din egen sjef. DU vet hva du trives med og hva som gir deg glede. Du vet hva du kan gjøre med 100% innsats og samtidig ha glede av. Hva andre anbefaler er ikke nødvendigvis det beste for deg. Finn ut selv hva som gir deg resultater OG trenings- og matglede!

IMG_5663

Jeg setter opp kostplaner med kundens ønske til matvarer slik at kunden spiser mat hun/han trives med, selvsagt i kombinasjon med at jeg kan stå inne for det. Kanskje pasta carbonara er litt mindre næringsnyttig enn laks, søtpotet og grønnsaker, men hva gjør det i det store og hele om personen spiser variert og bra? Får i seg nok proteiner, fett, karb, vitaminer og mineraler til å ha god helse og prestere bra i hverdagen?

I treningsprogrammene jeg setter opp anbefaler jeg et oppsett som står i stil med min kunnskap og erfaring samtidig som jeg tilrettelegger hvis kunden har spesifikke øvelser de syns er grusomme eller som fører til ubehageligheter i form av vondter, angsfremkallende situasjoner med mer. Det handler om enkeltpersonen og det vil aldri være kun èn ting som passer for absolutt alle.

IMG_5624

Du skal ikke kutte ut noe om det gjør deg glad og tilfreds. Du bør heller ikke pine deg gjennom en treningsregime som tar fra deg treningsgleden. LIVET ER FOR KORT TIL Å MISTRIVES! Livet er også for kort til å lide av selvforakt og mistrivsel i egen kropp. Det går an å finne metoder for å oppnå trivsel og glede på alle plan 🙂 Husk det! GOD HELG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *