ENKEL MANDAGSFROKOST + KLOKKETEST

God mandag folkens!
Har dere hatt en fin start på uka? Jeg har hatt en superlang men fin arbeidsdag, så nå venter straks egentrening og avslapning!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dagens frokost ble en kjapp en. Propud med hakkede nøttter og litt cottage cheese. En propud er ikke nok for meg til frokost, så det metter mer når jeg får litt tilbehør oppi. Enkelt, kjapt og godt! Godt tips til deg som har tidsklemme på morgenen eller ikke har gidd til å tilberede så mye 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg var så heldig å få prøve en av Casioklokkene hos trendhim.no! Dette er opprinnelig en herreklokke, men kan også brukes av damer.

Den har flere geniale funksjoner utover en vanlig klokke. Blant annet alarm med slumrefunksjon, stoppeklokke, LED lys og kalender med dag og dato. I tillegg er den vannfast. I tillegg har den 10 års batteritid. Med andre ord – en meget praktisk klokke.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En fin gave til deg selv, kjæreste, bror eller far? Garantert noe både du og de vil få bruk for å bli fornøyd med 🙂 Det finnes selvsagt flere andre modeller og egenskaper om ikke akkurat denne falt i smak.  Personlig foretrekker jeg en noe mer feminin reim, men det finnes også i nettbutikken. Her kan du se alle modellene! 🙂

2 comments
  1. Hva med oss dom ikke har verken sultfølelse,eller metthetsfølelse. Finnes det noe godt råd til oss?

    1. finn ut hvor mye kcal du trenger, og fordel dette i måltider utover dagen slik at du spiser til nogenlunde samme tid hver dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *