PLANLEGG MED MEG!

Er du usikker på hvordan du skal legge opp uken din, enten om det er snakk om trening, jobb, sosialt eller andre gjøremål? Da skal jeg gi deg litt praktiske tips som jeg selv benytter meg av!

FASTE TING
Om noe har en fast dag noe skjer på, så setter du det opp i kalenderen. I mitt tilfelle har jeg normalt sett jiu jitsu trening på tirsdag og torsdag kveld. De dagene vet jeg derfor at jobb og eventuell egentrening må skje før kl.19. Alt av faste avtaler setter jeg opp først. Pt-timene kommer også i kalenderen før noe annet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♛ TRENING
Når passer det best utifra de faste avtalene å trene? Sett det opp slik at det blir enkelt å utføre med minst mulig tidsklemme. Om det blir stress så er det nemlig fort gjort å droppe 😉 Sett av en realistisk mengde tid. Skifting og dusjing tar tid det også, så sett av nok tid. Har du spesifikke ting du vil gjennom på øktene dine hver uke, skriv opp det også. Om du vet hva hver økt skal inneholde er det enda en grunn til å utføre!

♛ SOSIALT / ANNET
Der du har tid til overs er det også lurt å tenke på om du faktisk har overskudd. Å presse mest mulig inn i kalenderen holder en stund, men så blir det plutselig for mye. Jeg anbefaler deg å sette av tid til venner når du vet du har overskudd og energi. Å tære på deg selv for å treffe andre er ikke lurt. Personlig liker jeg å sette av tid til venner på dager jeg vet jeg ikke har så mye annet, slik at jeg kan gi dem 100% av oppmerksomheten min og møte dem frisk og rask.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Viktig! For meg er det utrolig viktig å ha noen hull i kalenderen hvor jeg ikke har planer. Da kan jeg hente krefter, samle energi og være for meg selv. Alenetid og tid som jeg bruker til å bare være, eller gjøre noe jeg føler for som ikke nødvendigvis er planlagt. Dette er verdifull tid.

Lykke til og ha en super torsdag ! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *