3 ENKLE ENDRINGER FOR VEKTTAP (SOM ER BRA FOR DEG!)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En god del av det man kan gjøre for å oppnå vektnedgang er ikke bra for oss i det lange løp, og heller ikke noe man kan fortsette å gjøre over tid uten at det går utover helsen. Her derimot, har du tre enkle endringer som vil hjelpe deg med vekttap, samtidig som de bidrar til bedre helse.

 1. Spis mer grønnsaker
  Ikke bare vil det gjøre deg mer mett og dermed hjelpe deg å spise mindre kalorier totalt, det vil også tilføre kroppen din vitaminer og mineraler.
 2. Gå deg en tur på 20-40 min hver dag
  Om du har en stillesittende hverdag er dette virkelig et godt tiltak for helsen. Ikke bare får du frisk luft, du får også mer aktivitet inn i hverdagen og får opp pulsen. Tre ting som er supert for helsen.
 3. Få i deg omega3
  Omega3 vil støtte opp om fettforbrenningen din, i tillegg er omega3 bra for å motvirke hjerte- og karsykdommer, senker kolesterol og bidrar til bedre insulinfølsomhet, med mer. Om du ikke spiser fet fisk tre ganger i uken bør du få i deg tilskudd. Da anbefaler jeg selolje.

IMG_2511

Husk på at helsen også bør være i fokus selv om vekttap er målet! Kroppen skal du ha hele livet ditt. Ta vare på den <3

2 comments
 1. Takk for gode tips. Det var faktisk noe jeg kan klare

  1. så bra! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *