DIETT OPPDATERING

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
T-skjorte // Joggebukse (sponsorlinker)

God formiddag !
Jeg har fått meg nytt kamera og bruker det selvsagt til å ta haugevis av bilder av meg selv og min fine nye x-life t-skjorte haha. Den er kommet i ny farge, nemlig  lyseblå!  Love it ☺

I går hadde jeg en etterlengtet oppkarbing. Denne uken har treningene gått knallbra og jeg har hatt bra trykk og energi, utrolig nok, selv om Gøran nettopp kuttet på kaloriene. Det er et godt tegn ! Torsdag kveld kjente jeg at jeg var utrolig sliten, så da var det tid for påfyll i går.  Vekta står så og si stille men målingene går ned – kunne egentlig ikke spurt om noe bedre 🙂 Jeg sippet litt til Gøran fordi vekta ikke gikk ned, men han minnet meg på at målingene har vært veldig bra i det siste, å da kan jeg ikke være kvinnfolk å klage over tallet på vekta. Jeg vet det jo, egentlig…:P

Jeg har gjennomført alle øktene jeg planla, i tillegg til en morgentur som ble utført i dag. Senere venter ukens siste økt – beintrening ! Gleder meg 😀 Ukens treningsplan poster jeg for dere i morgen. Det er litt greit for meg å offentlig gjøre den for da må jeg jo gjennomføre! 😉

Er du fornøyd med denne ukens treningsøkter?

1 comment
  1. Uken hittils har vært super. Trening med mening er liksom blitt mitt motto. Å mening da mener jeg at det skal bety mer enn å bare føle at man må. Jeg trener for hos helse, stram kropp, kropp som jeg selv liker å bo i og for godt humør!:) Det skal være gøy å trene og det er det virkelig når man merker fremgang!..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *