PROSJEKT BLI STERK – RUNDE 3!

Da jeg startet på Trimeriet kjørte jeg i gang noen prosjekter. Blant annet «bli sterk» med sprekingene Stian som du kan lese om her og Terese du kan lese om her. I neste runde var det Kjetil sin tur og her er resultatet!

Kjetil har hatt litt plager med stivhet i nakke og hofte, så vi måtte jobbe rundt litt komplikasjoner i starten og underveis. Vi startet med 5 reps på 90 kg i markløft og endte opp med et maxløft på 175 kg. En solid økning!

Han har hatt 1 pt-time i uken med unntak av ferieuker og har i tillegg hatt et program han har trent utenom på egenhånd.

22656318_10214835882149236_1718618330_n

Her er hans egne ord om prosjektet 🙂

Prosessen har egentlig gått bedre enn forventet. Til tross for å ha møtt på et par hindre underveis, mtp jobb og kroppslige utfordringer.

Hvordan har du opplevd selve timene, har det vært opp til forventningene?
Timene har vært en av ukens absolutte høydepunkt, og definitivt noe jeg kommer til å savne nå som jeg er ferdig. En herlig blanding av trening, psykologisk kvarter, vanvittige historier og latterkuler jeg hat ledd høylytt av flere dager etter.

Hvordan syns du oppfølgingen og hjelpen har vært underveis?
Tilgjengeligheten og tydeligheten i svarene du gir har jeg satt utrolig pris på. At jeg har kunnet kontakte deg med det jeg lurer på uansett når, og at du da gladelig deler rundt deg med både faglig fakta, personlige erfaringer og meninger rundt ting som funker og ikke funker har vært høyt verdsatt, og noe som i søken etter viten i en meningsjungel som er endeløs og en salig blanding av fakta, synsing og selvmotsigelser, har vært enormt behjelpelig og lærerikt.

Har du fått ønsket resultat av prosjektet?
Til tross for at målet mitt var 195kg i mark, må jeg si meg fornøyd med å ha nådd 175kg med tanke på «utfordringene» jeg møtte på underveis. Det at jeg har fått øvd inn god teknikk og en bedre forståelse av kosthold, muskelgrupper og kroppen generelt, tar jeg som en stor bonus.

Er det annet du vil tilføye?
Jeg imponeres over din evne til å levere hver forbanna gang. Alltid blid, imøtekommende og energisk. At du også evner å se menneske og det faktum at, som du selv sier, «livet skjer» og kombinere det med forståelse og forventinger, gjør deg i mine øyne til den perfekte coach og PT. Du er en herlig miks av omsorgsperson og forventningsfull motivator.

Nå håper jeg DU ble inspirert til å sette deg et mål! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *