DENNE UKENS TRENING

Som jeg nevnte for dere for en stund siden, så har jeg måttet ta noen skritt tilbake når det kommer til treningen min. Rett og slett for å finne tilbake lysten og gleden. Det har funket veldig bra! Det har føles litt mentalt «feil» å gå ned på vektene og kutte ned på antall sett, men det har virkelig gjort susen for  meg.

Fokuset den siste tiden har vært å ha en baseøvelse på hver økt som jeg kjører relativt tungt på – det vil si så tungt jeg føler for den dagen (!). Jepp, du leste riktig. Det kule er at jeg har fått lyst til å løfte tungt når jeg har gitt meg selv friheten til å ta det på lyst.

22627550_10214809118640165_130782901_n

Slik ser min trening ut denne uka
(jeg reiser bort på fredag, så derfor alle fire dagene i en sleng):

Mandag – Rumensk markløft, hofteabdukjson i maskin, skrå brystpress, pullups, sidehev i kabel, enarms tricepsextension.
Tirsdag – Hip thrust, utfall bak fra step, hofteabuksjon m.miniband, chins med vekt (her har jeg begynt helt på scratch, noe som faktisk er helt ok), skulderpress, facepulls.
Onsdag – Knebøy, kickback i kabel, rygghev, militærpress, sittende roing, pushups.
Torsdag – Hip thrust, bulgarsk utfall, pullups, enarms pushpress, enarms sidehev.

I en vanlig uke ville jeg nok lagt inn fri på onsdag og heller hatt 1-2 økter i løpet av helgen, men man tilpasser slik det passer best. Det beste denne uka er at alle øktene har føltes så sinnsykt bra!! Det er en helt magisk følelse etter en lang periode med minimal glede over treningen. Jeg er så glad 😀 Gleder meg allerede til ny treningsuke!

22538248_10214809118720167_2110869679_n

Cluet for meg har vært å senke forventningene til meg selv. Det var det som skulle til for at jeg skulle blomstre frem igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *