VIL DU NÅ MÅLET DITT? IKKE GLEM DETTE!

Ønsker du å nå et mål, og har kanskje også prøvd utallelige ganger uten å lykkes? På veien mot målet ditt er det tre ting det er viktig å huske på om du ønsker å klare det. Ikke bare midlertidig, men langsiktig.

IMG_3550

DesktopSannheten om at INGEN raske løsning eller snarvei vil gi deg et varig resultat. Ikke bare tenk at det er sant, kjenn på at du virkelig VET og GODTAR at det er sannheten. Det er fryktelig fort gjort å bli fristet til å for eksempel skippe måltider eller overdrive treningen for å gjøre vekttapet raskere, i svake øyeblikk. Da gjelder det å virkelig ha godt tak på dette – det finnes ingen snarvei!

Desktop-001Du må slettes ikke lide for å få resultater. Du har kanskje hørt fra damene på jobben at du må spise knekkebrød uten smør og torsk uten krydder samtidig som du løper en mil hver dag for å bli slank. Dette stemmer ikke. Du kan fint trives med både maten din og treningen så lenge du sørger for å virkelig tenke over hva DU trives med og hva som passer inn i DIN hverdag 🙂

Desktop-002Alle vil komme dit på veien mot et mål – det er normalt og det er også en del av reisen! Når du kommer dit, sørg for å gjøre noe før alt sklir for langt ut. Finn en treningspartner, endre litt på kostholdet, finn en ny treningsform, ta et kurs, søk hjelp. Gjør noe som kan få deg på rett spor så fort du merker at det skranter.

IMG_3548

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *