AVGJØRELSEN OM Å IKKE KUTTE HELKROPPSBILDET

Mennesker flest opplever å ha komplekser i løpet av livet. Vi finner feil med oss selv som vi tror alle andre også henger seg opp i og legger merke til. Kanskje vi også kommer i fare for å tro at vi er de eneste som har komplekser, noe som er utrolig langt unna sannheten. Nokså vilt egentlig? Og unødvendig?

Jeg merker at slike ting har blitt enormt mye bedre med årene, heldigvis. Jeg har mine ting, men de plager meg aldeles ikke på daglig basis. Jeg er også veldig klar over at vi alle har noe, så det er ikke noe som er nødvendig å bruke så mye energi på.

 

Jeg har alltid hatt kraftige lår. Da jeg var yngre plaget det meg veldig mye. Nå har jeg på min måte godtatt at det er slik jeg ser ut, og liker tanken på at jeg er unik istedet for å sutre over det. Det er dog noen øyeblikk hvor fornuften forlater meg fullstendig. For eksempel når det skal prøves bukser i prøverom, og de kun sitter fint rundt livet og ingen andre steder. Eller hvis jeg ser meg selv på bilde ved siden av noen som er mye mindre i kroppen enn meg. De selvdestruktive tankene kan poppe opp i blant. Heldigvis er det sjeldnere og sjeldnere.

23602094_10215136478063946_2124877668_n

Da jeg skulle poste bildet over, på instagram, hadde jeg en liten runde med meg selv. «Skal jeg kutte bildet så kun hofta synes og ikke lårene?» spurte jeg meg selv. Det tok cirka fem sekunder før jeg hadde svaret klinkende klart foran meg. Hvorfor i alle dager skal jeg det!? Det er jo slik jeg ser ut, og på daglig basis trives jeg godt i denne kroppen! Hadde noen andre hatt like lår som meg hadde jeg ikke tenkt over det et sekund! Og dessuten – jeg vet at jeg egentlig ikke har noen grunn til å skjemmes! Lårene mine er råsterke, unike og friske. Og det viktigste av alt – de er MINE!

Det er jammen meg godt det finnes fornuft inni skallen min en plass, i slike svake øyeblikk….

Min påminnelse til deg i dag; Du er unik, og nettopp DET er grunn nok til å ikke mislike noe med din egen kropp <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *