UKENS TRENINGSPLAN

271854-1-1376582054287
Topp // Sportsbh // Tights (sponsorlinker)

Mandag ♥ Rygg + kortintervaller
Tirsdag ♥ Morgencardio + Bryst
Onsdag ♥ Armer + kortinervaller
Torsdag ♥ Morgencardio
Fredag ♥ Morgencardio + Skuldre
Lørdag ♥ Bein og rumpe
Søndag ♥ Fri

Dette er siste uke med byggersplitt før jeg øker frekvensen igjen. Deilig med enda en uke med kun fokus på èn muskelgruppe hver gang, da får jeg tatt meg helt fullstendig ut. Jeg har lagt skuldre på fredag denne uken slik at oppkarbingen sørger for fullstendig påfylling etter den økta. Satser på at futtet setter seg  i skuldrene da 🙂

3 comments
 1. Så flink du er! Bloggen din motiverer og inspirerer meg hver dag 🙂 Gøy at du legger ut treningsplan din for uken! Kunne du skrevet et innlegg på hvor mange reps du kjører hver dag pr. Øvelse også? Stå på!!:D

  1. Takk for det Renathe! 😀
   Jeg legger ut øktene i etterkant med oversikt over øvelser, sett og reps velig ofte. Her er f.eks bein og rumpeøkten min : http://www.x-life.no/products/ess-gym-graphic-bra-top-blue-grass
   Så de kommer litt her og der. Når jeg drar på trening så tar jeg antall sett/reps litt på sparket nå for tiden, så da skriver jeg heller om økta når den er gjennomført 🙂

 2. Hei Julie 🙂

  Jeg lurer på om du kunne ha kommet med tips til treningssplitter jeg, sliter så veldig med å sette meg opp en. Holder på å lage meg ny treningsplan! så da lurer jeg på hvilken splitt du kan anbefale å kjøre for å få makerte muskler å bli sterk i chin-ups (underhåndsgrep) som jeg bare klarer 1 gang nå. Mitt første mål er 5 alene.

  Jeg har lenge tenkt på en 2-splitt der jeg kjører en muskelgruppe 2 ganger i uken 🙂 burde jeg trene en muskelgruppe oftere enn 1 gang?

  Håper du har noen tips på lur 🙂
  Klems Elise 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *