JULIES TRENINGSGLEDER 2017 – DESEMBER BLIR EN RÅÅÅ MÅNED!

24273382_10215208035892847_376857930_n

Wooohoo!! Jeg er SÅ gira!
I morgen er det som dere vet, 1 desember. I år vil jeg gjøre litt ekstra ut av det og har derfor planlagt en treningsglede-kalender til dere! Hver dag vil det komme en treningsglede her på bloggen. Alt i ifra treningsutfordringer (som passer for alle), oppskrifter, rabatter og andre gøye ting! Jeg gleder meg SÅ til å gi dere litt aktiv juleglede i desember! <3

Desktop3

Fra jeg starter julekalenderen min i morgen 1 des, kommer jeg til å ha en instagramkonkurranse for alle som legger ut bilde av de forskjellige oppgavene i lukene og tagger meg (pt_julie) i posten sin. På 1 juledag trekker jeg ut tre vinnere som får et gavekort på 600 kr på mine tjenester, enten på nett eller senter. Jo flere ganger du tagger meg, jo større sjans er det for å vinne!

Så, om du ønsker en aktiv desembermåned med både trening, kos og glede – følg med på bloggen fremover! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *