PÅMINNER TIL MINE LESERE

Av og til blir jeg svært filosofisk og tenker en masse på dype ting, situasjoner, takling av problemer, mental styrke osv osv. Jeg elsker å tenke meg frem til løsninger og fornuftige ideer som gjør meg til et bedre menneske. Det beste jeg vet er andre mennesker som inspirerer meg og gir meg et friskt pust, og heldig som jeg er så har jeg flere slike i livet mitt.

Jeg tatoverte dette sitatet fordi det ble veldig viktig for meg, og jeg forbinder det med mange ting jeg har opplevd og som jeg fortsatt opplever. Derfor vil jeg dele dette med dere i dag.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ Tro på at du kan klare hva som helst, selv når du føler deg maktesløs
♥ Tro på at du er bra nok, selv når andre sier det motsatte
♥ Tro på at alt er mulig, selv når alt går i mot deg
♥ Tro på at din tid vil komme, om du så må kjempe kamp på kamp
♥ Tro på deg selv, selv når du er svak
♥ Tro på at positiv endring skjer, selv om du ikke kan se det
♥ Tro på at det finnes lys, selv når du befinner deg i mørke

SAMSUNG CAMERA PICTURES

11 comments
 1. Herlig innlegg snuppa 😀

  1. Takk babe! 🙂

 2. Et perfekt innlegg å lese en mandag man egentlig ikke orker noe som helst! Jeg skal klare meg å komme meg på trening, det ligger i hodet!

 3. Åå, det er så deilig og lese en treningsblogg som ikke alltid bare handler om det ytre og mat og trening blabla. Men som faktisk skriver litt dypere også, og fokuserer på helheten. Jeg elsker når du skriver sånne innlegg som dette, og dette gjorde faktisk dagen min mye bedere. Jeg har hatt en kjempetøff morning og virkelig vært helt på bunn, og det hjelper så mye og høre eller lese fra andre at alt er mulig og at man må ha troen på seg selv. Værsåsnill fortsett og skriv sånne dypere innlegg. Tusen takk for at du gjorde dagen min bedere <3

 4. Takk for et herlig innlegg, du! 🙂
  Helt klart viktig dette, og ikke minst noe jeg nok kunne blitt bedre på.. 🙂

 5. Takk for en viktig påminnelse på en litt mental grå mandag! Og tatoveringen ble flott! Ha en fin uke:-)

 6. Bra skrevet 😀

 7. Fint innlegg og en herlig tatovering. Grattis med den:) Den kan du være stolt av!

 8. F A N T A S T I S K =)

 9. Veldig flott innlegg. Jeg syns det er så flott at noen velger i gi mer av seg selv til sine lesere enn bare å fortelle hvor flott og perfekt fitnesslivet er. Alle har ulike forutsetninger og livserfaringer og dettte innlegget er noe som man kan se tilbake på når ulike ting ikke ser så lyst ut. Viktig å finne noe som holder deg oppe, og ble veldig glad når vi alle fikk vite betydningen av tatoveringen din. Den er virkelig vakker 🙂 Må bare få si at du virkelig vet hvordan man skal inspirere andre og hjelpe tilpå alle mulige plan :))

  1. Tusen takk for det Camilla ! Det betyr så mye for meg å høre at jeg inspirerer og gleder 🙂
   Ha en nydelig dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *