LUKE 7 ! LITT MUMS INNIMELLOM TRENINGEN

Det er klart julen skal nytes selv om man ønsker en aktiv hverdag og en sunn livsstil! Siden jeg elsker både kakemenn og pepperkaker velger jeg å lage dem sukkerfrie, slik at jeg kan spise enda flere.

Sukker gjør meg slapp og tung i magen, så da er valget enkelt! Om du liker bedre pepperkaker med sukker så er du selvsagt mer enn velkommen til å velge det. Det er helt opp til deg! Personlig syns jeg disse er utrolig gode og myke – noe jeg gladelig serverer til gjester og gomler på selv 😉

IMG_6396

Her er min favorittoppskrift!

❤ 200 g hevetemel
❤ 70 g ekte smør
❤ 100 sukrin gold

❤ 1/2 kopp splenda/natreen
❤ 1/2 ts bakepulver
❤ 2.5 ts kanel
❤ 2,5 ts kardemomme
❤ 1/2 ts nellik
❤ 1/2 ts ingefær

❤ 1 egg

IMG_6436

Smelt smør, splenda og sukrin i en bolle. La det avkjøles litt før du tilsetter det tørre og egget.Tilsett mel litt og litt mens du rører. Du kan la deigen stå i kjøleskap over natta eller lage pepperkakene med en gang. Trykk dem ut (jeg har endelig fått meg former!! haha), legg på bakepapir og stek i 7-10 min på 180 grader. Jeg tok dem ut etter ca 8 min og fikk dem myke i midten, slik jeg liker det 🙂

La dem avkjøles på rist før du legger dem i en boks.
Alle jeg har servert dem til til nå har sagt at de smaker like godt, om ikke bedre enn vanlige! Så – denne oppskriften er verdt et forsøk. Lykke til !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *