SJOKOLADEDRØM

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Slurp!
Jeg elsker smaken på dette pulveret. Perfekt som kos hvis man er fysen, eller som en del av kveldsmaten, i mitt tilfelle. Jeg blander to scoops sjokolade kasein med litt vann og sukrin gold, og voila! Der har du denne sjokoladedrømmen. Kasein tas opp sakte i kroppen og passer derfor perfekt til kveldsmat. Proteinet brytes ned i kroppen i løpet av natten og hindrer muskelnedbrytelse 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2 comments
 1. Hei !

  vil bare si at du er skikkelig motiverende! Også har jeg et tips bland proteinpulveret med cc og mager kesam og sett i fryseren i 5 til 10 min så har du sunn is 😀 som er supernam 😀

  1. Hei !
   Så gøy å høre 😀
   det skal jeg prøve, takk for tips ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *