LUKE 24 | DET FINESTE AV ALT

Desktop4

❤ Hei til deg som stikker innom her på selveste julaften!

Jeg mener at julen er en gylden mulighet til å gi til- og være sammen med de jeg er glad i. Spre og motta kjærlighet, koble ut og slappe av. I dagens samfunn kan det bli mye fokus på materialistiske og kostbare ting, noe jeg syns er synd. For meg betyr det mest å få tid sammen med mine kjære, og selvsagt er det veldig koselig å kunne gi dem en oppmerksomhet.

Det trenger ikke koste mye, det er tanken som teller mener jeg. Da jeg kom over en annonse fra Kirkens nødhjelp fikk jeg derfor en strålende idè. Ikke bare er det en utrolig fin gave til noen som har alt, det er også en stor gave til noen som trenger det mer enn oss.

giengeit

I årets siste luke oppfordrer jeg deg til å gi en geit til noen som ikke har noe. Enten gjennom noen du er glad i som du vet ville hatt glede av å gi, eller fra deg selv. En geit er en super ressurs som gir både melk, ost og naturgjødsel, og den kan også gi liv til nye geiter. Avtalen til Kirkens nødhjelp er at den førstefødte til geita du kjøper, skal gis til noen andre som trenger det. Hjelpen stopper derfor ikke med denne ene.

HER kan du bestille en geit for 250 kr på vegne av noen du er glad i eller deg selv. Den vil få stor betydning og bringe mye glede til noen som ikke har noe – og hva er vel bedre enn det?

❤Jeg ønsker dere en fantastisk julefeiring.
Spre glede, spre kjærlighet og hent ny energi til det kommende året ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *