NYE TANKER RUNDT KOST OG TRENING I JULA

I tidligere år har jeg hatt nokså stort fokus på å «få max ut av julematen» med å bevisst trene tungt og intensivt i julen. Det er merkelig hvordan ting forandrer seg, for i år hadde jeg en helt annen ro rundt det. Istedet for å haste ut på trening etter Askepott var sett på TV, valgte jeg heller å slappe av og ta det med ro hjemme hos mamma. På 1 og 2 juledag fikk jeg inn en kort og effektiv økt bare for å bevege på skråget, uten noe særlig press om at jeg skulle «bruke opp» noe som helst. Det føles veldig godt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg opplever at jeg automatisk er flinkere til å ikke spise for mye når jeg har denne tilnærmingen. Når jeg på en måte psyker meg opp til å trene tunge og lengre økter, blir det nesten på automatikk at jeg spiser mer, selv om jeg er mett. Så komplisert, men likevel så enkelt?

Så, for meg føles det veldig bra å ha et mer avslappet forhold til hele greia denne julen. Jeg streber hele tiden etter å finne en balanse som gjør meg 100% tilfreds og glad, og jeg tror nok veien mot dette vil variere hele tiden. Det er derfor viktig å være obs på hva man egentlig føler for, og hva som føles best å prioritere.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Denne julen ble veldig koselig og avslappet, noe jeg er veldig takknemlig for. Det føles godt å kjenne på at man har tatt riktig valg, selv om «fornuften» i meg tenker at tunge og lengre økter er smart å legge til en periode hvor det automatisk blir mer mat. Det er faktisk ikke alltid at fornuften og kunnskapen er viktigst, spesielt ikke hvis den ikke samsvarer helt med hva man faktisk gjør med glede.

Man lærer så lenge man lever, og er det noe jeg har kjent ekstra på i år, er nettopp det. Det «optimale» opplegget blir aldri optimalt med mindre man gjør det med glede, uansett hvor hardt man streber. Mat og trening skal være til glede og ikke til en plage!

20171130_211315

❤ Jeg håper du har hatt en fin julefeiring og kjenner på ro og glede over det. Ha en fin romjul videre, så blogges vi plutselig! 🙂

PS: Plassene for online oppfølging fylles sakte men sikkert opp. Om du ønsker en plass, uansett hva du vil oppnå, send meg mail på din.pt@live.no 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *