ENDA ET ÅR ER OVER, OG NYE MULIGHETER LIGGER FORAN

2017 har vært et lærerikt år for meg.
Jeg har lært mye om meg selv og jeg har prøvd mye nytt som har gitt meg verdifull erfaring. Å reise på ferie alene for eksempel, eller det å ta steget ut av det trygge singellivet og satse på kjærligheten. Jeg har også vært veldig demotivert på treningsfronten, faktisk over veldig lang tid for første gang. Selv om det har vært kjipt, så har det vært med å gi meg et større perspektiv og bedre forståelse for at andre kan oppleve det slik.

Så lenge jeg lærer, så kan jeg betale dyrt. Dette er en innstilling jeg velger å ha til det meste. Erfaring og lærdom er noe man kan få nytte av resten av livet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

«Ingen følelse er permanent»
Dette har jeg minnet meg selv på når ting har vært tøft eller jeg har kjent på vonde ting. Det kan være over om en time eller tre måneder. Jeg kan plutselig føle noe helt annet eller noe helt nytt. Det er derfor ingen grunn til å ta så på vei over en følelse, de kommer og går hele tiden! 🙂

Jeg er takknemlig for 2017. Året har gitt meg minner for livet, hele skalaen med ytterpunkter av følelser og opplevelser. En mann og en stesønn, og erfaringer jeg aldri ville vært for uten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg gleder meg til et nytt år og alt det har å by på! Jeg velger å ikke se for meg noe eller lage noen «plan», for er det noe jeg vet så er det at ting kan endres fortere enn du aner. Det er noe av magien med å leve!

2018 kan inneholde hva som helst, jeg er klar for nye opplevelser, erfaringer og gleder <3

Tusen takk til dere som har sendt meg mail referert til forrige innlegg. Jeg skal lese enda en gang gjennom alle og evaluere, så hører dere fra meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *