MIN TRENINGSØKT FOR OVERKROPP OG RUMPE

I går snappet jeg for Aktivejenter for første gang, en snap som brukes av forskjellige spreke damer med forskjellig hverdag. De har instagram også, sjekk den ut 🙂 Det var utrolig artig! I den forbindelse delte jeg også gårsdagens økt. Den tenkte jeg det kunne være fint å dele her på bloggen også.

Det var en fantastisk god økt for overkropp og rumpe. Prøv om du vil!

28829505_10216121628612094_1587999284_n

Så enkelt, men så utrolig digg!
Det som tar mest tid for meg i denne økten er hip thrust. Her kjører jeg nokså tungt og må ha både god tid på å rigge og rydde vekter, samt gode pauser. Resten av økta går veldig fort. Jeg paret hofteabduksjon og skulderpress i kabel (tar ett sett på den ene, så rett på den andre før jeg tar pause). Det samme gjorde jeg med pullups og pushups. På den måten sparer jeg MYE tid og pulsen øker også litt ekstra.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ønsker man optimal muskelvekst eller styrkeøkning så er ikke supersett/ korte pauser helt optimalt. Musklene yter best i hver øvelse om man har gode pauser. Men, supersett er genialt om du har fokus på å få en tidseffektiv økt hvor musklene får stimuli, samtidig som du har høyere puls enn på en vanlig økt. Velg med omhu! 😉 For min del er ikke muskelvekst fokuset for øyeblikket. Jeg vil beholde styrken min og generelt vedlikeholde størrelsen min.

GOD torsdag! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *