MEGET ETTERLENGTET LIVSNYTELSE

SAMSUNG CAMERA PICTURES

God mandag!

I skrivende stund sitter jeg på verandaen i Tauro på Gran Canaria.  Det er helt magisk å kjenne at sola varmer skikkelig på kroppen. Det var meget etterlengtet!

Vi kom hit på lørdag og forløbig har vi nytt solen, kjørt go kart, drukket øl og bare slappet av. Jeg følte jeg hadde førti timer å ta igjen med søvn, så det er godt å kunne sove skikkelig ut og virkelig lade batteriene. Er det ikke det man har ferie til? Vi får se om det også blir noe trening etterhvert. Her tar vi alt på lyst 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg leser boken «Døden, skal vi danse» av Per Fugelli nå. Det er virkelig en fin bok med fine refleksjoner. Den gir et litt annet syn på dette med sykdom og livet generelt. Anbefales virkelig! Per Fugelli var en veldig smart og reflektert mann med mange interessante og banebrytende tanker. Fint lesetips for deg som trenger underholdning i påskeferien:)

Jeg har forhåndsskrevet bullshit tirsdag, så det publiseres i morgen. På onsdag får dere også ny video 🙂 Satser på å få laget en liten vlog her nede også. Jeg har tre gutter her som er mer enn ivrig etter å være med, hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *