TIPS TIL BRØDELSKEREN!

Som Silje Mariela snakket om på direktesendingen sin for litt siden, så trenger ikke brødmåltider være dumt for deg som ønsker å redusere fettprosenten eller vedlikeholde vekten. Det handler mye om hva du har på og til!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Når jeg spiser brød sørger jeg alltid for å ha masse pålegg på. Aller helst masse proteinrikt pålegg! For eksempel skinke, ost, cottage cheese, makrell i tomat eller egg. Det blir mer som pålegg med brød enn motsatt. Da får du et mettende måltid med masse proteiner!

Du kan også lage din egne proteinrike eggesalat som du kan ha under ost og skinke for eksempel. Slik; Bland 2 kokte egg, litt finhakket rødløk, 3 ss mager kesam, 1 ts majones, salt, pepper og gressløk 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om du i tillegg sørger for å få grønnsaker med i måltidet, får du i tillegg i deg mer fiber og vitaminer, og måltidet vil mette enda mer. Fyll på med kjøtt og grønt, så kan brød og knekkebrød være helt supert til frokost, lunsj eller kvelds!

Å spise med andre i godt selskap sørger også for en fin matopplevelse og mer matglede. Det er noe av det fineste med ferie syns jeg – god tid til å spise sammen i ro og mak 🙂

God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *