NY PIFF TIL TRENINGEN DIN?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Trenger du litt ny push på trening, kanskje noe nytt på øra som kan gi deg et ekstra gir? Jeg har hatt min faste spilleliste på spotify i noen år nå og har jevnlig oppgradert den med ny musikk. Det er for det meste up beat musikk av typen trance, men også innspill av litt andre ting.

Den varer i 48 timer, så det skal være nok av variasjon så man ikke går lei! Setter du på «shuffle» vil du få variert rekkefølge hver gang du hører på den.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Pr.i dag har jeg 441 følgere på listen min og jeg tror og håper at også flere kan få glede av den! Musikk er en av mine lidenskaper, så jeg elsker å finne ny musikk og dele gleden med flere. HER har du direktelink til listen min som heter
«Julie ❤ THE ENERGY»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Håper du liker den!
God fredag og god trening <3

2 comments
  1. Musikk er et must når en trener skal sjekke ut lista di.
    Jeg nevnte dette med roing ja, d var roing På apparat inne på treningssenteret jeg tenkte på ja hva er fordeler og ulempene slik du ser det? Er det en treningsform du anbefaler, eventuelt nytter du deg av det selv?
    Klem

    1. Så bra! 🙂
      Roing som styrkeøvelse er en veldig fin øvelse, men for å få god effekt er det viktig å trekke skuldrene ned og bak og knipe skulderbladene godt sammen i det man trekker armene til seg, slik at man ikke anstrenger nakken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *