JENTEBICEPS – JA ELLER NEI ?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Topp // Sportsbh // Tights (brettet ned øverst)

Dette er jo faktisk et tema jeg stadig prater med folk om, spesielt kunder på gymmet. «Jeg vil ikke ha noe større armer», eller «jeg vil ha markerte armer og stor biceps». Hva mener vi om dette, dere?

Jeg kan bare si med en gang at jeg er en biceps-jente, om jeg så må lage det begrepet selv. Jeg har alltid hatt en kul der siden jeg begynte med styrketrening, og siden  har den vokst litt og litt hele tiden. (Hadde bare skuldrene gjort det samme). Jeg er fascinert av biceps på jenter og liker det svært godt, og selv om det ikke er særlig nyttig så er det et veldig bra partytriks (….).  Om andre jenter syns det er stygt, ja vel. Jeg er veldig glad for bicepsen min og det innrømmer jeg uten problem 🙂  Det skal sies at jeg også digger når andre jenter har stor biceps, og det hender stadig at jeg sier til Gøran; «har du sett den bicepsen på hu der??». Så ja – biceps syns jeg er kult !

Hva mener du ?

13 comments
 1. Jente-biceps er kult å fint, det er min mening også ;D

 2. Biceps hos jenter er bra;)

 3. Jeg digger biceps! Drømmer om at mine skal vokse litt av arbeidet jeg legger i dem snart de også!

 4. Bicepsjenter er kult 😉

 5. Heeelt enig:) tar meg sjøl i å flexe på bade hjemme for å se om den har vokst xD

  1. hehe godt å høre 😀 😀

 6. JA! sitter og kjenner etter om min har vokst as we speak 😉 haha

  1. haha herlig 😀

 7. Jenter med biceps er tøft! 🙂 I like it, både på meg selv og andre 🙂

  1. da er vi enige! 😉

 8. Biceps på jenter er veldig fint. Synes muskler generelt er fint, uansett om det er på jenter eller gutter. Trener mye selv, og har fått noen godt markerte muskler på kroppen. Sliter litt mer med beina men de kommer etter, sakte men sikkert :o)

  1. Så gøy 😀 Jeg elsker muskler ! Gøy med fremgang!

 9. hehe jeg liker biceps jeg : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *