HVA MED EN 15 MINUTTERS ØKT?

Fredag igjen dere!
Deilig, eller hva?

Fredag er en sånn dag hvor jeg alltid har mye jobb, og etter jobb er jeg egentlig mest gira på å bare komme meg hjem å ta helg. MEN – så finnes det noe så kjekt som raske og effektive treningsøkter, noe jeg faktisk fint kan orke selv etter en lang arbeidsdag og med et hode i helgemodus!

Denne lille økta tar nemlig 15 minutter, og på den tiden får jeg faktisk gjort ganske mye fornuftig. Jeg delte den på instastoryen min på onsdag, så da tenkte jeg den kunne passe fint i dag 🙂 Kanskje flere er gira på en effektiv og kort økt? Prøv da vel!

Slik gjør du:
Varm opp lett. For eksempel med lett nedtrekk, pushups til benk, fremoverbøyd roing og knebøy uten vekt. 2 x 10 reps på hver. Kjapt og enkelt.

Sett timeren din på 15 minutter nedtelling.
Deretter tar du så mange runder du klarer med øvelsene på bildet over. 

Chins kan byttes ut med chins med strikk, nedtrekk eller omvendt roing. Pushups kan byttes ut med pushups til benk, floor press eller brystpress. Dekkvelt kan byttes ut med markløft med manualer/stang/kettlebells eller kettlebell swing. Frog glutebridge kan byttes ut med glutebride eller hip thrust. RKC planke kan byttes ut med abmat situps, planke med sidesteg eller dynamisk planke for eksempel. Bruk det du har tilgjengelig og det som passer best til ditt nivå når det kommer til teknisk utførelse og erfaring 🙂

Prøv å ha minst mulig pauser underveis, så lover jeg deg at du får godt utbytte av disse 15 minuttene!

GOD FREDAG 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *