FREDAGSSIRKEL!

Er vi klare for helg?
I dag har jeg en super liten sirkeløkt jeg vil dele med dere. Den utfordrer hele kroppen og er effektiv og kort. Perfekt om du vil ha en snarvisitt innom gymmet eller på stuegulvet før du drar ut og koser deg i sola 🙂

Disse øvelsene kjøres etter hverandre med minst mulig pause. Etter du har fullført en runde, tar du pause så lenge du trenger. Kjenn etter når du føler deg klar for neste runde. Er du godt vant med øvelsene rent teknisk kan du ha mindre pause. Det er viktig å gjøre øvelsene med riktig teknikk, så prioriter det fremfor kort pause.

Kjør gjennom for eksempel fire runder, så kan du si deg godt fornøyd med fredagsøkta!

Antall reps på hver øvelse kan du også justere etter ditt eget nivå. Vil du ha mer utfordring, legg til flere repetisjoner eller ha vektmostand. Trener du hjemme uten utstyr kan du bruke fylte brusflasker eller andre gjenstander for å legge til belastning.

Lykke til og ha det gøy! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *