BULLSHIT TIRSDAG #15

God tirsdag folkens!

I dag skal jeg nevne to ting jeg nylig leste på nettet. Vel bekomme;

«Rumpetrening fjerner fett på magen. Hvordan? Det korte svaret er at rumpetrening bygger rumpemuskler og mer muskler på samme kroppsvekt gjør at fettprosenten synker. Med andre ord får du mindre fett på magen»
… At du bygger muskler på rumpa og går ned i fettprosent kan ikke garantere deg at du mister fett på magen. Kroppen din bestemmer hvor du mister fett, og det trenger absolutt ikke magefettet som forsvinner.

«Variasjon i treningen er et must»
…Nei, det er det faktisk ikke. Når du ønsker fremgang er det faktisk veldig lurt å holde seg til faste øvelser/bevegelser. Kroppen presterer best med bevegelser den er vant med, så å øve inn god teknikk og gjenta ofte, vil bidra til at du får raskere fremgang. Benytt deg av faste ting og varier heller med lignende varianter av øvelsene om du skulle bli lei og ha behov for forandring.

Kom gjerne med tips om du kommer over noe du syns høres merkelig ut!
God tirsdag 😀

2 comments
  1. Wow! Var ikke klar over det siste! Har kjørt samme treningsprogram i en liten evighet, og leser støtt at det er viktig å bytte treningsprogram jevnlig. Takk for opplysningen, Julie ❤ Hilsen en som ikke blir lei programmet sitt

    1. fortsett med det du gjør så lenge du har glede av det og har fremgang! 😀 (Y)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *