MÅL FOR 2013 – OOPS !

Jeg hadde helt glemt av målene jeg satte meg for 2013. Rett over nyttår er man jo ofte gira på en ny start og tror at livet omtrent begynner på nytt 1 januar. Jeg tenkte slik i år også og kom over lista mi over målene mine. Slik så de ut; (postet på den gamle bloggen)

Mine mål for 2013:
– Ny pers i benkpress (nåværende pers: 72,5 kg)
– Ny pers i frontbøy (nåværende pers: 65 kg)
– Ny pers i dips (nåværende pers: 30 reps, 63 kg kroppsvekt)
– Mer muskelmasse på skuldre
– Killer abs

271854-12-1359373320541

Hmm… Vel, jeg har ikke jobbet fokusert mot ny pers i hverken benkpress eller frontbøy, så dette må jeg begynne med nå om jeg skal rekke målet mitt før nyttår. Det er jo ikke for sent enda? 😉 Dipsene tror jeg faktisk at jeg skal klare. Persen er den samme enn så lenge, men vekta er litt tyngre, så om jeg går ned litt (noe som er planen) så vil det målet være i boks. Kroppsvekten merkes godt i øvelser som dips, og hver kilo teller! ☺ Mer masse på skuldre er i boks, og mere skal det bli. Killer abs.. Tja. Jeg jobber med saken ☺

Konklusjon;  – jeg har glemt vekk denne listen og må step up my game, enkelt og greit! Mine konkrete mål for 2013 blir da;
♥ 75 kg i benkpress
♥ 70 kg i frontbøy
♥ 32 dips med kroppsvekt
Etter Tyrkia blir det med andre ord 100% fokus på styrke i disse øvelsene! I tillegg til volum på skuldre og abs ☺ Jeg kan hvis jeg vil !

HVA ER DINE MÅL FOR I ÅR ?

1 comment
  1. Mine mål er bare å bli sterkere i alle øvelser, slik at hele kroppen min sakte men sikkert blir sterkere, også vil jeg gjerne opp til 280-300 kg i benpress (max så langt er 240 .. ) så det kan bli spennende. Ellers har jeg et mål om å gå ned 20 kg :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *