FREDAGSKOS PÅ ORDENTLIG !

100PHOTO5

Dere kan tro denne jenta koste seg på fredag !
Min kjære coach og samboer var på jobbfest på fredag, og da danset diett-husfruen på bordet. Etter en syk økt på skuldre og mage trippet jeg hjem og startet kjøkkendansen. Jeg skulle ha karbs og jeg skulle ha sjokolade! Hva ble resultatet? PERFEKT !

Vanlig sjokolade var ikke aktuelt siden formålet med måltidet var oppkarbing (minimalt med fett, mye karb). Jeg hadde allerde handlet inn et stoort rundstykke, så det ble forretten. Deretter fant jeg frem x-life sin sjokoladekake mix og gjorde noe genialt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Istedenfor å tilsette 1 dl olje og 3 egg som det sto på pakken, tilsatte jeg 2 eggehvitter og 150g mager kesam, dvs: kun proteiner. Resultatet ble en helt hinsides nydelig brownie-ish sjokoladedrøm av en kake med myyye mindre fett enn orginalen. Sammen med den hadde jeg litt dream is med browniessmak 🙂 Jeg hadde seriøst et englekor rundt meg når dette ble konsumert !

Jeg liker å være føre var – så jeg laget klar litt lettgele i tillegg som jeg kunne kose meg med på lørdag og søndag, når cravingsene antakelig ville melde seg. Mmmm 🙂

Og vet dere hva jenter og gutter?
Et måltid som dette ødelegger ingen verdens ting. Jeg holdt litt vann dagen etter, men i dag var jeg ikke vannete, følte meg fyldig i muskulaturen og nesten bikiniklar. Altså, bedre enn før jeg inntok dette. Bottom line; Vær nøye med kosten men slakk på tøylene en gang i blant! Kroppen har bare godt av det.

Innlegget inneholder reklame for digge produkter fra x-life.no

5 comments
 1. Så utrolig godt ut! Kan jeg spørre hva du gjør med «resten av kaken»? Eller spiser du hele selv? :p

  1. Det var det! 😀 jeg fryste resten ned 🙂 Kunne ikke kaste haha

   1. Smart! Da skal jeg gjøre det neste gang 😉 sist gang ble der til at jeg småspiste fra restene de neste dagene..

 2. Nam! Det så godt ut! 😀 Takk for tips! Må jeg prøve! :))
  Liker bloggen din! Jordnær jente med bra innlegg! 🙂

  1. Takk for det, så gøy å høre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *