EN TRENINGSDAG MED STOR «T»

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
BB topp // 2xu tights

God morgen kjære lesere !
Jeg våknet med tidenes energi i dag, superklar for ny uke og masse trening! Den følelsen er så god, og jeg skal utnytte den så lenge den er her. Kjenner jeg meg selv rett så dabber det av når kulda sniker seg på og jeg må skrape bilen for is, pakke meg inn i dunjakke og bite tennene sammen for og komme meg av sted. Enn så lenge nyter jeg tilværelsen som det sommermenneske jeg er 🙂

Planen min for i dag er faktisk tre små treningsøkter.
♥ 20 min joggeintervaller (jeg har funnet ut at dette er min flaskehals, så det blir gøy å begynne med noe nytt!). 2 min rask jogg, 2 min rolig x 5. Funker for meg som ikke er noe joggemenneske – enda.
♥ Styrke på rygg. En haug med sett på markløft – min favoritt øvelse!
♥ Kortintervaller etter økta. 15/15 x 10.

Jeg trener ikke så mye hver dag, men når energien og lysten er der, hvorfor ikke? I tillegg har jeg fri fra jobb på senter, så jeg er ferdig med hjemmekontor ca kl.12.30. Hvorfor ikke bruke tida til det jeg elsker? ;D

PS; Sjekk ut bloggen til x-life! 😀
PS2; 2xu tightsen er perfekt til løping. Say no more, bare prøv den og merk forskjellen 😉

2 comments
  1. Har en skikkelig treningsdag i dag selv, og det er helt herlig !:D
    Ha en fortsatt fin mandag!

  2. Jeg har en slik tights i lang modell. Liker den godt, men den er SÅ gjennomsiktig over baken. Det finnes flere typer av den (en vintermodell bl) er denne mindre gjennomsiktig? Dersom du har testet flere typer;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *