10 DAGER I TELT = THERAPY CAMP

Årh, jeg har hatt en MAGISK ferie på Kjerringøy utenfor Bodø!

Den plassen anbefaler jeg til alle. Om du elsker natur er det perfekt, og om du er som meg før jeg dro dit første gang – at du ikke har oppdaget magien med det enda, da er det perfekt for deg også. Når jeg er der er både hodet og kropp på ferie, hundre prosent. Jeg tenker ikke på noe hjemme og jeg bekymrer meg ikke for noe. Det er nesten som at hele den Julie jeg er hjemme, er satt på pause. Jeg bare nyter!


Første gang jeg var der husker jeg at jeg fikk litt småpanikk da jeg dro hjem. Jeg var redd for å ikke finne den samme roen igjen verken der eller andre steder. Jeg har små stunder med lignende tilstand av fullkommen avkobling i hverdagen, men ingenting er som følelsen i det jeg setter føttene på denne øya. Merkelig, men utrolig deilig og nødvendig <3

Vi sov i telt jeg og kjæresten, i hagen til farmoren og farfaren til venninna mi, så ferien var primitiv. Det er dog noe jeg ikke har noe i mot, da det gir meg så mye å være der. Kosten ble «litt» anderledes enn vanlig på ferie. Vi gjorde det veldig enkelt med grilling av pølser, øl til kos og ellers husmannskost som farmoren til besteveninnen min lagde. Mat og kropp bli liksom lite viktig for meg og fokuset på slikt forsvinner litt når jeg er der. Det er faktisk også litt deilig.


Om du får mulighet – dra et sted hvor du ikke eller burde noe annet enn å bare VÆRE! Dra et sted hvor du virkelig kan koble ut hverdagen og la hodet og kropp hvile. Ikke bare halvveis mens du stresser med ting i underbevisstheten, men fullstendig hvile! Det er virkelig terapi og balsam i ett <3

I dag er jeg tilbake på jobb. Det er godt det også, og jeg føler jeg oppladet etter noen deilige dager på Kjerringøy. Hvor ferierer du i år? 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *